Rudy-van-VeenIn 2010 ben ik gestart met mijn onderneming en bouwde met passie en energie mijn bedrijf op maar de laatste jaren had ik het gevoel, waar blijft mijn geld. Ik werkte geregeld 7 dagen in de week en toch had ik moeite om mijn leveranciers op tijd te betalen, maakte mij zorgen om de belastingaanslag die zou gaan komen en kon onvoldoende bijdrage aan de privé huishouding.

In juni 2018 kwam ik in aanraking met Profit First en die veranderde mijn leven. Door de toepassing van een eenvoudige methode waren alle problemen verleden tijd. Ik werd hier zo enthousiast van en zag wat dit kon betekenen voor veel van mijn klanten dat ik in september 2018 ben ik gestart met de opleiding tot Profit First Professional. Dit heeft er nu tot geleidt dat ik op 26 september 2019 voor het eerst een workshop ga organiseren om ondernemers te laten zien wat Profit First kan betekenen voor hun..

Je Investering
Tijdens de Nationale Profit First Dag is deze workshop te volgen voor een gereduceerd tarief van € 97,- (exclusief btw)

De locatie:
Restaurant | Beachclub | Recreatie DOWN UNDER
De Sydneyzaal, 20:00 – 22:00 uur
Ravensewetering 1
3439 ZZ Nieuwegein

Neem de 1e stap en schrijf je nu in nu in voor de workshop op 26 september 2019