Over Rudy van veen

Hoi, Ik ben Rudy

Ik woon in Utrecht met mijn vrouw Judith en samen hebben we een dochter Marleen.

In 2010 als ondernemer gestart na een carrière van 25 jaar bij KPN. Altijd in het financiële werkveld werkzaam geweest, de laatste 12 jaar als financial controller op het KPN hoofdkantoor in Den Haag. 

Mijn grootste passie is om mensen die helemaal niets met financiën hebben te laten inzien wat er allemaal mogelijk is als je de financiën van je afdeling (bij KPN) of nu, je bedrijf begrijpt.

In de periode van 2010 tot 2018 heb ik mijn bedrijf zodanig opgebouwd dat de boekhoudingen van de klanten volledig geautomatiseerd door de "administratiestraat" werden verwerkt. Dit leverde een tijdsbesparing op die ik ben gaan gebruiken om te onderzoeken hoe ik mijn klanten nu echt verder helpen met de groei van hun bedrijf.

In 2018 bezocht ik een winstconferentie van Femke Hogema, genaamd ProfitCon. Hier kwam ik in aanraking met de Profit First methode. Een simpele, gebruiksvriendelijke methode om je geld te managen binnen je bedrijf. Dit was waar ik naar op zoek was, dit zou elke ondernemer moeten toepassen binnen zijn bedrijf. Je verdient het salaris dat je waard bent, je beschikt altijd over voldoende geldmiddelen om je belastingen en leveranciers te kunnen betalen.  Je investeert op de juiste momenten, je bouw een pensioen op voor later en je maakt je dromen en wensen waar.

Nadat ik dit binnen mijn eigen bedrijf had geïmplementeerd en zag wat het effect was op zowel privé als zakelijk gebied ben ik de opleiding tot Profit First Professional gaan volgen waardoor ik nu in staat ben om andere ondernemers te helpen bij de opzet en de groei van hun onderneming.