VZ Administratie & Winstadvisering is er ook voor jou als particulier

Vrijwel iedereen heeft te maken met het doen van de aangifte inkomstenbelasting, of u nu ondernemer of particulier bent. Het gaat hierbij namelijk om een belasting over uw inkomen uit werk en/of onderneming, uw eigen woning en uw overige bezittingen. Belastingaangifte doen is de laatste jaren eenvoudiger geworden, maar nog steeds voor veel mensen iets dat ze liever uitbesteden.

Tarieven

Onze tarieven zijn transparant en concurrerend. Uitgangspunt hierbij is een gesorteerde, volledig aangeleverde administratie. Hiervoor stellen wij jaarlijks een handige checklist ter beschikking.

Belastingaangiftes

De belastingaangifte voor particulieren is de laatste jaren een stuk stuk eenvoudiger geworden. Een groot deel van de aangifte is immers al ingevuld door de Belastingdienst. Maar u blijft zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze gegevens. Het kan ook zijn dat je jezelf te kort doet omdat er onderdelen ontbreken.

Het kan ook zijn dat er een bijzondere situatie op jou van toepassing is. Denk aan een M-formulier, een formulier voor buitenlands belastingplichtigen, een aangifteformulier inkomstenbelasting voor een overledene of een aangifte erfbelasting. Wil je daar ook geen omkijken naar hebben? Laat dan jouw aangifte dan door ons invullen.

Aanvragen van toeslagen

Wanneer je inkomen onder een bepaalde grens blijft, heb je wellicht recht op toeslagen. Denk hierbij aan huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderopvangtoeslag of een kindgebonden budget. Wanneer heb je hier recht op en hoe vraag je ze aan?

Allemaal vragen waar we je graag bij helpen en het aanvragen van deze toeslag(en) kun je ook door ons laten verzorgen.

Aanvragen van toelages

Meer informatie of een afspraak maken?

Vindt je het lastig of ingewikkeld om zelf je aangiftes te doen? Wil je hulp of advies bij het aanvragen van een toeslag? Neem dan contact op met VZ Administratie & Winstadvisering. Wij helpen je graag!