PROFIT FIRST: krijg betaald voor wat je waard bent

WIJ HELPEN JE ALS ZZP'er, EENMANSZAAK OF VOF MET JE BOEKHOUDING | BELASTING | PROFIT FIRST | WINSTADVIES

JE ONTVANGT EEN VAST SALARIS

JE HEBT GELD OM DE BELASTING TE BETALEN

JE KENT JE CIJFERS

Untitled-1

OVERWERKT EN ONDERBETAALD

Je werkt dag na dag, week na week en onder aan de streep blijft er onvoldoende salaris voor jouw over. Je wordt niet beloond voor jouw harde werken. Je steekt al je geld weer in je bedrijf. Herken jij je hierin, dat is het hoog tijd voor verandering

Laat het bedrijf voor jouw werken

Voelt het alsof jij voor het bedrijf jouw stuurt in plaats van andersom? Het wordt dat dat jij de leiding weer neemt over jouw bedrijf.

KRIJG BETAALD VOOR WAT JE WAARD BENT

Als iedereen krijgt betaald behalve jij, dan klopt er iets niet. Jij doet het werk, je verdient het om betaald te worden.

nooit geen stress meer om belastingen

Wat is gemoedsrust waard? Profit First help je om voor je belastingen te sparen, zodat jij altijd, zonder zorgen, je belastingen op tijd kan betalen.

BETAAL SCHULDEN SNEL AF EN SPAAR VOOR DE TOEKOMST

Stel je voor hoe het zou zijn om schuldenvrij te zijn. Je hoeft niets meer af te lossen. Wat zou je met dat extra geld kunnen doen? Laten we het waar maken. 

KEN JE CIJFERS, NEEM DE JUISTE BESLISSINGEN OP DE JUISTE MOMENTEN

Heb je je ooit afgevraagd: heb ik het geld om dit te kunnen kopen? Inzicht in je geldstromen zijn van essentieel belang om de juiste financiële beslissingen te kunnen nemen.

Rudy060
Profit First Certified logo

Verban stress over geld definitief uit

De meeste mensen zullen nooit begrijpen hoe hard je hebt gewerkt en hoeveel risico je hebt genomen om je bedrijf op te bouwen. Het is tijd om stress over geld definitief uit te bannen en financieel onafhankelijk te worden.

Stel dit niet langer uit, plan direct een afspraak.

Transformeer je bedrijf in een Money-Making systeem.

Als je bedrijf meer aanvoelt als een geldverslindend monster. Je weet niet waar je geld naar toe gaat. Dan is het echt tijd om de volgende actiestappen te gaan zetten. >

Stap 01

Maak een afspraak

Als je Profit First overweegt, dan is het maken van een afspraak de moeite waard. Ik help je graag verder om de beste weg vooruit te vinden.

Stap 02

Implementeer PROFIT FIRST in je bedrijf

Stel de bankrekeningen in. Bereken de juiste verdeelpercentages. Met Profit First is het beheren van de geldstromen zeer eenvoudig. 

Stap 03

Verdien geld en zorg voor 'echte' winst

Blijf winstgevend en geniet van de zekerheid en stabiliteit omdat je altijd voldoende geld beschikbaar hebt. Neem geen genoegen met minder.

Waarom moet je met vzaw werken?

Bij VZAW weten we dat je een winstgevend bedrijf wilt opbouwen van waaruit je goed betaald wilt worden. Om dat te realiseren moet je grip hebben op de geldstromen binnen je bedrijf. Heb je geen grip, dan is het eng om te zien hoe snel je bedrijf de bankrekening leeg trekt.

Als VZAW begrijpen we hoe frustrerend het is om hard te werken en het gevoel te hebben niet vooruit te komen. Dat is de reden waarom ik Profit Frist Professional ben geworden.

In plaats van overwerkt te raken en genoegen te nemen met het restje wat overblijft zorg je met mijn hulp ervoor dat er geld op je bankrekeningen staat en dat je jezelf uitbetaald voor wat je waard bent.

Maak vandaag nog een afspraak en ontvang de 1e vijf hoofstukken van het boek Profit First gratis.